Kreakatau is genoemd naar de nog actieve
vulkaan in de Stille Zuidzee: de Krakatau.

Kreakatau

vzw

Yoga & Creativiteit

3-daagse Workshop Nelsons Yogaboek

“Ontspanning is de poort tot je diepe innerlijke ik, de basis van elk positief leerproces”

Met het “doe-het-samen”-boek Nelsons Yogaboek en de 24 yogaspelletjes werken we aan een beter werk- en leefklimaat. Via de yogaspelletjes kan je kwaadheid, verdriet, verveling, moeheid, angst… beter een plaatsje geven in je dagelijkse leven.
Zowel de kinderen als de begeleiders profiteren van de weldoende inwerking van deze yogaspelletjes. De yogaoefeningen zijn gericht naar het kind, de groep, de begeleider, en hebben zelfs onrechtstreeks positieve gevolgen voor de thuissituatie. Belangrijk is ook dat het daarbij gaat om het aanleren van een attitude, een instelling, veel meer dan een aantal technieken.

Probeer het uit!

Klik hier voor de folder.

Lesinhoud per dag:

DAG 1 - Visie: Yoga is een stukje vakantie nemen voor kind en begeleider (win-win!), stap voor stap en spelenderwijs - Yogaspelletjes rond rek- en strekoefeningen en ademoefeningen

DAG 2 -  Yogaspelletjes rond ontspanning en concentratie

DAG 3 - Terugkomdag en individuele feedback: de reeds in de praktijk gebrachte oefeningen worden besproken, we wisselen ervaringen en ideeën uit + Het belang van aarding bij kinderen

Data: 12 - 13 - 14 april 2019 in het Yogacentrum Kreakatau, of op aanvraag op verplaatsing. 

Tijdstip: 12 april: 15u - 21u / 13 en 14 april: 10u - 16u

Prijs: € 345, syllabus inbegrepen. 

Vzw Kreakatau verzorgt ook ateliers voor scholen en groepen, voor alle leeftijden, rond diverse, vrij te kiezen thema’s.