Kreakatau is genoemd naar de nog actieve
vulkaan in de Stille Zuidzee: de Krakatau.

Kreakatau

vzw

Yoga & Creativiteit

Lieve allen!

Vzw Kreakatau gaat in winterslaap...
Maar wie weet in de lente...

ja 
de hond zit op zijn kont
de kat zit op haar gat
de vzw ligt in de plee (vrij naar Annie M.G. Schmidt)

Door de coronastorm gehavend en door andere omstandigheden zien we ons genoodzaakt de medewerkers in loondienst te ontslaan.
Zo komen we tot de verdrietige vaststelling dat in deze maatschappij een kleine garnaal met een groot ideaal niet echt levensvatbaar is...
Ongeveer 20 jaar hebben we geschitterd.
Prachtige vernieuwende yogaprojecten neergezet.
Erkenningen gekregen (1ste erkende kinderyogaopleiding).
En vooral vele vele harten en hartjes van 2 tot 99 jaar blij gemaakt en ontroerd en laten thuiskomen met onze yoga-aanpak!
Iedereen vond wel een plek in yogahuis Kreakatau, klein en groot, jong en oud, de stillen maar ook de schreeuwlelijkerds en vooral al de "speciallekes"!!

ja 
de hond zit op zijn kont
de kat zit op haar gat
de vzw ligt in de plee (vrij naar Annie M.G. Schmidt)

 

 

 

 


Leen gaat verder met haar opleidingen, zowel hier als in Nederland, en met sommige yogaprojecten. De opendeurdag van 12 september is afgelast, evenals de kampjes van de herfst- en kerstvakantie. Voor wie dit kampje reeds geboekt en betaald had, zal er een terugbetaling gedaan worden in de komende weken.

Er gaan wel nog steeds yogalessen door. 

Daarnaast blijven de ruimten en de zaal natuurlijk beschikbaar voor verhuur (onder andere voor de wekelijkse yogalessen van externe yogaleraren).


We rusten en verzorgen het gehavende schip van Kreakatau.
Alle steun en ideetjes zijn welkom!
En wie weet in de lente....
gsm-nummer Leen 0485020520
mail: leen@kreakatau.be

rekeningnummer Kreakatau BE15 7340 3396 1830  (alle beetjes helpen om in de lente er weet te staan...met de vermelding de vzw ligt in de plee...)

 

 

Home 

Je opleiding bracht me in verbinding met een groter doel, met dat waar mijn hart sneller van klopt als je erover praat. Met kinderen in elke laag van de mensheid, dit gevoel van thuiskomen te willen geven. Met kinderen te laten geloven in zichzelf, en hen te helpen groeien naar dat wat ze echt zijn, van binnen. (I.G.)

Ik heb gevoeld dat ik gegroeid ben in het durven tonen van mezelf, maar dat dit een oneindig proces zal blijven. De opleiding heeft me voor een stuk geholpen om dit ook te aanvaarden. De diepgang in de opleiding naar je eigen persoonlijke stukje was ergens ook nodig om er als yogadocent ook echt te kunnen staan. Ik neem vooral die echtheid mee. (E.V.)

ornament Meer reacties
footer_img