Kreakatau is genoemd naar de nog actieve
vulkaan in de Stille Zuidzee: de Krakatau.

Kreakatau

vzw

Yoga & Creativiteit

Kampjes

Rood - de mooiste kleur? 17-19 aug - 3/5-11/12 jaar

* Een zalig zotte mix van uitgelaten en ingetogen yogaspellen, binnen in de yogazaal of buiten: in de tuin met wilgenhut, trampoline enz. of in het mooie natuurgebied van de Dijle. Ook paard en hond en kat zijn af en toe van partij, net zoals de Dijle afvaren, van natuurgidsen leren, een familieboerderij bezoeken...

* Maar ook heerlijk chillen in het bosje bij de bron van Korbeek-Dijle of in onze coole yogaruimte vol kussens, matjes en dekentjes, kleurrijke sjaals, met lavendel-, mandarijn- of thijmgeurtjes en relaxmuziek, visualisatieverhalen, knuffels en minimassages.

* Deze keer met onze fantastische kinderyogadocente en danstherapeute Els Motoul. Er is voor elk wat wils, zoals super hippe dansjes en andere expressievormen, allemaal op z’n yoga’s… waarbij alles mag, niets moet, maar met respect! wel alles proberen en niets forceren.

* Dit originele kampje wordt kleurrijk ingekleed: “rood” schittert hier als vuur, en staat voor veerkracht, voluit gaan, vertrouwen, vuurceremonie, voeten in de grond en handen omhoog! De laatste dag houden we een spetterend rood feestje met adembenemend toonmoment voor de ouders en zo.

Prijs

€ 95

Inschrijven voor Rood - de mooiste kleur? 17-19 aug - 3/5-11/12 jaar

footer_img