Kreakatau is genoemd naar de nog actieve
vulkaan in de Stille Zuidzee: de Krakatau.

Kreakatau

vzw

Yoga & Creativiteit

Bijscholing tot Kinderyogadocent 2021 - 2022

2-daagse module Crea, doe-verhalen, dans en stemgebruik 18-19 dec. 11-20u

Module Crea, doe-verhalen, dans en stemgebruik

We ervaren de kracht van ‘yoga-doe-verhalen’, voor de kleinsten (vanaf 3 jaar), lagere school en jongeren. Door hun rijke fantasie en positieve invulling werken ze helend op het kind. Werken rond thema’s (indianen, mijn bondgenootje, dromen).

Yoga voor kinderen in combinatie met visualisatieverhalen en creatieve technieken (schilderen, kleien, knutselen... én nieuw dit jaar: dans). Deze technieken werken bijzonder therapeutisch op verschillende bewustzijnslagen van het kind, met een positief resultaat voor bijv. kinderen met ADD e.d.

Nieuw dit jaar: Yoga en dans + Stem en verhaal worden één: je leert je stem juist te gebruiken en correct te plaatsen om op een authentieke expressieve manier te spreken.

Gastdocente yoga en dans is Els MottoulEls is mama, criminologe, leraar, dansjuf en kinderyogadocent in hart en nieren. Via een levenspad vol bijscholingen, opleidingen en ervaringen heeft ze zich bij Kreakatau verdiept in kinderyoga en kindercoaching en brengt ze yoga en dans samen, een prachtige combinatie. Vandaag is yoga en dans onmisbaar in haar leven.

Gastdocente stemgebruik is Katelijne Billet. Katelijne is woordkunstenares, vertelster en zangers. Ze schrijft verhalende gedichten en vertelt poëtische verhalen. Haar stem is haar kracht. Ze is meester in met weinig woorden veel te zeggen. Ze geeft les in woordkunst en toneel op de Kunsthumaniora van Hasselt. Daarnaast volgde ze jaren chakra yoga bij Kreakatau.

Data: 18 en 19 december 2021
Prijs: 345€

Prijs

€ 345

Inschrijven voor 2-daagse module Crea, doe-verhalen, dans en stemgebruik 18-19 dec. 11-20u

footer_img