Kreakatau is genoemd naar de nog actieve
vulkaan in de Stille Zuidzee: de Krakatau.

Kreakatau

vzw

Yoga & Creativiteit

Workshop

Prana workshop met Dirk Gysels

zondag 8 november 2020 // 14.00 - 17.00u

Titel: Vanuit yoga en tantra  prana leren voelen, versterken en balanceren. 
 

Prana is de levensenergie die maakt dat we voelen dat we leven, dat we emoties en gevoelens hebben, dat er energie is om dingen te willen en te doen, om plannen te maken, om lief te hebben, om te mediteren...

In alles wat we meemaken zit deze 'aliveness'. Er zijn grote verschillen in de belevenis hiervan. Bij sommigen is prana een onuitputtelijke bron van energie, bij anderen is het een klein en erg chaotisch stroompje. In plaats van te leven, bestaan we dan gewoon. We zijn futloos , zwaar en verward. En toch geeft onze opvoeding heel weinig aandacht aan het versterken van deze basiskracht.

De yogis uit India doen dat wel. In de loop van vele eeuwen hebben ze methodes en manieren van leven ontwikkeld die ons pranisch energieveld  cultiveren en uitbalanceren. Door het toepassen van deze methodes werden en worden sommigen van hen 200 jaar of meer.

In deze workshop presenteert Dirk een set van 8 pranische oefeningen (pranayamas) die een geheel vormen. Je leert de methodes en kan ze dan ook later voor je eigen ontwikkeling thuis toepassen. Dirk is hierin opgeleid in India bij authentieke yogis. 

Prijs

€ 40

Alles plaatsen zijn gereserveerd, u kan niet meer inschrijven.

footer_img